Síguenos en:

Actualidad LGBTQI

Publicado el marzo 13th, 2019 | por (Admin) Ana Satchi

0

El Grup Jove del Casal Lambda, fa moltes coses. Tu també hi pots formar part. Parlem amb Marta Fabra i Marta Carbó de "com ser dona LBTI i no morir en l'intent"

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir

Parlem amb Marta Carbó membre de la comissió de festes del  grup de joves del Casal Lambda i Marta Fabra membre de la comissió d’activitats de l’equip de coordinador de grup de joves. Participen activament de totes les activitats que fan el Grup de Joves, a la darrera revista del Casal Lambda s'han encarregat d'elaborar una guia de recursos per a lesbianes. "COM SER DONA LBTI i NO MORIR EN L’INTENT": guia sobre socialització, assessorament, activisme, networking, maternitat, cultura, comunicació, oci i molt més per a .  Per Marta Fabra i Marta Carb

El moment de les Dones LBTI

GRUP DE JOVES

QUI SOM?

El Grup Jove del Casal Lambda és un lloc de trobada de joves LGTB, on conèixer gent i compartir experiències en un espai de normalització. En ell hi tenen cabuda totes aquelles persones que encara no han entrat en contacte amb d’altres homosexuals i busquen algú amb qui parlar i compartir sentiments. També s’hi troben aquelles persones que ja han sortit de l’armari però encara no han trobat el seu lloc en l’ambient, o les persones que es senten còmodes dins d’aquest i consideren el Grup Jove una activitat més.

El Grup Joves no és un espai reivindicatiu dels drets homosexuals, però no ens quedem aliens a la lluita per les nostres llibertats. Tot jove homosexual té dues lluites: una, la d’assumir-se com a tal i aconseguir viure amb normalitat en un nucli d’amistats que puguin compartir allò que sent. L’altre és una lluita externa en reivindicació dels nostres drets. El Grup Jove intenta ajudar a guanyar la primera lluita, sense oblidar-nos de l’existència d’una segona.

Per complir aquests objectius cada dissabte a la tarda ens trobem per realitzar una activitat. Les activitats que portem a terme són diverses, des de concursos de relats, simulacions de programes de la televisió, a xerrades més serioses sobre temes que ens afecten a nosaltres com a joves homosexuals. Però, les activitats no s’acaben un cop hem sortit del Casal, sinó que si vols després podem sortir per l’ambient o anar al cinema. Tot depèn de tu i les teves idees, perquè els membres del Grup Jove són tots aquells que s’hi consideren.

QUÈ FEM?

Ens trobem els dissabtes i realitzem diferents activitats, que pot ser una xerrada sobre algun tema relacionat amb l’homosexualitat, un tema que algú de nosaltres domina i pot interessar a la gent, un tema d’actualitat, un joc, una festa... Tot dependrà dels interessos i les necessitats del grup. Les activitats les muntem nosaltres mateixos, i quan és necessari convidem algú que ens la vingui a fer (si és un tema que ens interessa però no tenim a ningú que domini la matèria). El responsable d'activitats del Casal les coordina. Saps algun joc? Domines algun tema? Només ho has de dir! Totes les activitats programades les podeu trobar a l’agenda del Casal.

Instagram del Grup de Joves  

Més informació: joves@lambda.cat

Marta Fabra, responsable de relaciones institucionales del Grup Jove del Casal lambda, que organiza La Petonada para el Día de Sant Jordi

El Grup Jove del Casal Lambda está arrancando con Òmnium Cultural el proyecto de La Petonada de este año, la celebración de Sant Jordi del colectivo LGTBI en Barcelona. La idea es celebrarlo en plaza Universidad y que los colectivos LGTBI que quieran participar puedan hacerlo con su propio espacio, de manera que puedan informar a las personas asistentes i a lxs transeúntes de sus actividades, y también vender rosas, si lo desean, en la diada del 23 de abril. Habrá espectáculo y música.

Més informació

 

Tags: , , , ,


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑