Síguenos en:

Mujeres en Blog

Publicado el junio 17th, 2016 | por InOutRadio

0

Mujeres en Blog: Barcelona té nom de dona

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir

BARCELONA TÉ NOM DE DONA és el nom d’un blog que té per objectiu visibilitzar les dones de Barcelona i tractar les problemàtiques que les afecten. Així s’explica al mateix blog:

Aquest espai sorgeix per visibilitzar la situació de les dones a Barcelona, les seves problemàtiques i com lluiten en el seu dia a dia per fer-hi front.

Les publicacions tracten notícies on elles són el subjecte. Es centra l’atenció en aquelles accions que contribueixen a millorar la situació de les dones dins una societat que perpetua el seu sotmetiment.

Aquí hi podeu trobar l’actualitat barcelonina de col·lectius que treballen per l’apoderament femení, una mirada propera de les dones que formen aquesta ciutat (i la pateixen) i una agenda de les activitats que fomenten una societat igualitària. També pretenem ser l’altaveu de les reivindicacions al carrer.

Aquest blog el gestionen i el mantenen tres estudiants de Periodisme, Ciències Polítiques i Humanitats: la Júlia Massagué, la Cristina Gironès i la Lucía Franco de Paz.

foto

Les diverses seccions que trobareu al blog són:

AL CARRER - Espai destinat a notícies sobre les mobilitzacions per millorar la situació de la dona a Barcelona.

REACCIONS - Totes les polèmiques a l’entorn de la figura de la dona i com es decideix donar-hi resposta.

MIRADES - Entrevistes que se centren en les dones que viuen (i pateixen) Barcelona.

AGENDA - Espai destinat a la publicació d’activitats, actes, mobilitzacions i formacions per fomentar una societat més igualitària.

En resum, BARCELONA TÉ NOM DE DONA és un blog molt fresc, permanentment actualitzat, visual i intuïtiu que no podeu deixar de visitar!

I recorda que si tu també vols parlar-nos del teu web o del teu blog, pots enviar-nos l’adreça a info@inoutradio.com i l’inclourem a la secció MUJERES EN BLOG. I si vols, també pots incloure el link d’InOutRadio al teu web o blog.

 

 

 

Tags: ,


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑