Síguenos en:

General

Publicado el julio 11th, 2021 | por (Admin) Ana Satchi

0

La plataforma LGTBI.cat i Pride Barcelona s’uneixen després de 44 anys i convoquen una manifestació per donar una resposta clara i contundent a l’augment del discurs d’odi i l’lgbtifòbia

FacebookTwitterWhatsAppTelegramCompartir

CONTRA LA VIOLÈNCIA LGTBIFÒBICA, TOLERÀNCIA ZERO!

 

  • Les entitats LGTBIQ+ de Catalunya convoquen una manifestació unitària contra l’LGTBIfòbia, el dijous 22 de juliol, a les 19 h, al Passeig de Gràcia de Barcelona. 

  • Com ja varen fer fa quaranta-quatre anys contra la Llei de Perillositat Social, aquesta concentració interpel·la a tota la ciutadania a unir-se a les entitats LGTBI per fer front a l’augment de l’LGTBIfòbia.  

 

 Les entitats LGTBIQ+ de Catalunya, per primera vegada en quaranta-quatre anys de lluita i unides en un sol clam, volem fer una crida a la societat catalana. Demanem a totes les persones que volen una societat més inclusiva i democràtica que s’uneixin al nostre clam: CONTRA LA VIOLÈNCIA LGTBIFÒBIA, TOLERÀNCIA ZERO! + Protecció. + Suport Administratiu i Legal. + Educació en la diversitat. 

L’assassinat de Samuel, a A Coruña, del passat 3 de juliol, és la gota que ha vessat el vas d’un augment molt preocupant de les agressions i discursos d’odi. La ultradreta no dona treva i hem de respondre amb rotunditat si volem mantenir els drets adquirits durant la democràcia.

Des de la Plataforma LGTBIcat i Pride Barcelona considerem que Barcelona i Catalunya han de donar una resposta clara i contundent a l'augment del discurs d'odi i l'LGTBIfòbia, com vàrem fer fa quaranta-quatre anys contra la Llei de Perillositat Social.

Ferran Poca, president de Pride Barcelona, demana que “tota aquella gent que habitualment ve al Pride a celebrar l’Orgull, vinguin també a donar suport a les nostres reivindicacions”. Katy Pallàs, vicepresidenta de la Plataforma LGTBI.cat, comenta: “No podem mantenir-nos passius davant dels discursos d’odi. Hem d’actuar: a Catalunya no hi tenen cabuda aquests discursos, Catalunya és zona lliure d’LGTBIfòbia”. 

Amb aquest propòsit, les dues organitzacions "hem considerat fer un front comú per convidar a totes les entitats LGBTIQ+, organitzacions estudiantils, organitzacions feministes, sindicats, associacions veïnals, etc. a manifestar-se i enviar el missatge, clar i contundent, que a Barcelona i a Catalunya la ciutadania no mira cap a un altre costat i mostra tolerància zero contra la violència LGTBIfòbica." Interpel·lem a tota la societat, també a les persones cis-heterosexuals, a unir-se a nosaltres el dijous, 22 de juliol, a les 19 h, per omplir el Passeig de Gràcia de Barcelona.

Tags: ,


Acerca de la autora

Soy una mujer inquieta por definición, divertida, sociable, agradable, feliz, un poco harta de los clichés y las formas establecidas. Ya hace más de 10 años que me subí al rollo este del podcast, que ahora se ha puesto tan de moda. Enamorada de la radio y sus derivadas, del sonido, de las voces y de lo que me hace volar. Intento dirigir esta bonita propuesta de radio-podcast sáfico y hacer entre todas un lugar mucho más bonito.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑