Síguenos en:

Actualidad LGBTQI

Publicado el septiembre 28th, 2020 | por (Admin) Ana Satchi

0

Ja tenim la programació del VisibLES 2020!

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir

Ho direm amb la boca petita, no fos cas! Però força convençudes que ara sí, ho tirarem endavant.
La proposta és petita però valenta, combinarem l'online amb un dia presencial. Això sí, enguany haurem de renunciar als espais de socialització al Pati que tant ens agraden i donen sentit al festival.

Guardarem les ganes per l'any vinent.

Sense mes, us enviem l'esquelet de la proposta i el SAVE THE DATE! Estigueu atentes a xarxes que anirem desvetllant el cartell a poc a poc!!
DIJOUS 5 de novembre: Xerrada col·loqui (ONLINE)

DIVENDRES 6 de novembre: CinèfiLES (ONLINE)

DISSABTE 7 de novembre: Tallers visibles (ONLINE)

DIUMENGE 8 de novembre: CABARET PRESENCIAL A LA BONNE!!

Atentes a les inscripcions!! Més info en els propers dies!!!Qui hi ha darrere l’organització del festival VisibLES?

Moltes de vosaltres ens pregunteu qui i què hi ha darrera l’organització de VisibLES, així que aquí va el nostre funcionament intern!
VisibLES, un projecte que neix dins La Bonne, ja fa 4 anys que camina i que creix gràcies a l’acollida que li heu donat, i és per això que l’equip que hi ha darrera també creix.
Ara mateix l’organigrama que tenim és el següent:
Dues persones a la DIRECCIÓ EXECUTIVA ens encarreguem de donar viabilitat econòmica al festival, busquem subvencions i acceptem pressupostos i catxets.
Un equip de 13 persones conformem la DIRECCIÓ ARTÍSTICA del festival, aportant les nostres visions i experteses.
Per una banda triem conjuntament quines propostes de les que ens feu arribar encaixen amb el programa i per l’altra ens ocupem de buscar propostes que donin diversitat al festival i marquin la línia tant política com artística.
D’aquestes 13 persones, 4 ens encarreguem de la PRODUCCIÓ EXECUTIVA, contactem artistes, fem la comunicació, preparem pressupostos, obrim inscripcions, encarreguem material, muntem barres, organitzem els diferents projectes de càterings, portem economia, factures i apaguem algun que altre petit incendi. Una mica tota la feina de formigueta que no es veu però allà està!
D’aquestes 4, una fa de tècnica d’ACCESIBILITAT i s’ocupa, conjuntament amb dues companyes de direcció artística, que tots els espectacles, tallers, xerrades, pel·lícules, en definitiva tot el que apareix al festival, no només sigui accessible sinó que integri una mirada de la comunitat sorda.
A més, comptem amb la inestimable col·laboració de la cap tècnica que coordina tant llums i so, com la part audiovisual.
I tot un equipàs satèl·lit que fa possible el festival: Catering Sindillar, La Raposa del Poble Sec, la nostra incansable fotògrafa PepaVives.Photography , les cambreres que munten barra, Inoutradio, la radio lésbica a la comunicació, qui ens fa els vídeos, les intèrprets a llengua de signes, la dissenyadora gràfica i tot l’equip de La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison que dóna suport durant el Festival.
La imagen puede contener: 2 personas, personas de pie

Tags:


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑