Síguenos en:

Mujeres en Blog

Publicado el octubre 27th, 2017 | por (Admin) Ana Satchi

0

Mujeres en Blog: Jornades de Lleure i Feminismes

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir

Els dies 2 i 3 de desembre se celebren a Barcelona les VII Jornades de Lleure i Feminismes, un espai de trobada entre l’associacionisme educatiu i el moviment feminista i LGTBIQ.

Al blog LLEUREISEXISME s’expliquen els orígens, els objectius i els continguts d’aquestes Jornades, organitzades pels Casals de Joves de Catalunya, El Sol Escola Lliure, Esplais Catalans ESPLAC i Escoltes Catalans:

Les Jornades de Lleure i Feminismes (anteriorment Jornades de Lleure i Sexisme) són un espai de trobada entre l’associacionisme d’educació en el lleure (o associacionisme educatiu) i el moviment feminista i LGBTIQ.

Són un espai que neix de la necessitat d’algunes entitats d’afrontar la qüestió sexista, com a conseqüència d’una anàlisis prèvia: també a les associacions educatives es reprodueixen rols, dinàmiques i formes de relació sexistes.

Així doncs, la voluntat és trobar un espai comú entre els dos mons, bàsicament per dos motius:

D’una banda, perquè l’associacionisme educatiu (Casals de Joves, Esplais i Agrupaments) integri en la seva tasca de transmissió de valors, la perspectiva de gènere.

De l’altra, perquè les entitats feministes i LGBTIQ facin arribar el seu discurs més enllà dels àmbits habituals i puguin transmetre’l a agents que cada dia treballen amb infants i joves.

Així doncs, la idea és trobar un espai de col·laboració que ens permeti, a totes i totes estendre discursos, teixir complicitats i intercanviar experiències per poder avançar en la lluita antisexista, especialment en aquells espais on participem.

És per això, també, que volem que aquest sigui un espai obert a altres entitats interessades en el tema, a fi que al voltant de les jornades siguem capaces d’anar construint xarxa.

Si us interessa, entreu al blog per saber-ne més, inscriviu-vos a les Jornades i passeu dos dies de desembre molt interessants aprenent i compartint coneixements.

I recuerdeu: si vosaltres també voleu parlar-nos del teu web o blog, envieu-nos l’adreça a info@inoutradio.com i l’inclourem a la secció MUJERES EN BLOG. I si voleu, també podeu incloure l’enllaç d’InOutRadio al vostre blog.

Tags: , ,


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑