Síguenos en:

Mujeres en Blog

Publicado el mayo 4th, 2018 | por (Admin) Ana Satchi

0

Mujeres en Blog: Horteres i Herbes

FacebookTwitterWhatsAppTelegramCompartir

Aquest blog ‘Horteres i Herbes’ recull els ‘intents de practicar alternatives ecofeministes des de ciutat’ i està directament relacionat amb el projecte d’hort urbà de Ca la Dona.

Així mateix s’explica al blog:

D’horteres i herbes és el blog del projecte de l’hort urbà de ca la dona. Aquí hi trobaràs  tot allò relacionat amb el projecte, des de l’intent de fer créixer una horta fins als temes que ens interessen per promoure un major vincle entre el feminisme i l’ecologia.

Ens interessen: horts urbans de tota mena, horts comunitaris, grups de consum i cooperatives agroecològiques, alternatives al sistema de producció i consum capitalistes, salut, cura i drets (de tots els éssers humans i no humans) i justícia, el canvi climàtic, el decreixement i la sostenibilitat de la vida, la recuperació de les llavors, les energies renovables, el tancament de les nuclears, el treball digne, què es fa amb els transgènics, el negoci de l’aigua, què mengem, els herbicides que ens envolten…

El blog aporta informació i consells sobre com millorar la qualitat dels aliments que mengem, com gestionar un hort urbà, quines eines es necessiten, què cal tenir en compte a l’hora de fer un hort, etc. Si t’agrada la idea i vols saber-ne més, passa per Ca la Dona, al número 25 del carrer Ripoll de Barcelona, o bé envia un missatge a: hortcaladona@gmail.com.

I recorda: si tu també vols parlar-nos del teu web o blog, envia’ns l’adreça url a info@inoutradio.com i l’inclourem a la secció MUJERES EN BLOG. I si vols, també pots incloure l’enllaç d’InOutRadio al teu blog.

Tags: , ,


Acerca de la autora

Soy una mujer inquieta por definición, divertida, sociable, agradable, feliz, un poco harta de los clichés y las formas establecidas. Ya hace más de 10 años que me subí al rollo este del podcast, que ahora se ha puesto tan de moda. Enamorada de la radio y sus derivadas, del sonido, de las voces y de lo que me hace volar. Intento dirigir esta bonita propuesta de radio-podcast sáfico y hacer entre todas un lugar mucho más bonito.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑