Síguenos en:

Mujeres en Blog

Publicado el abril 22nd, 2016 | por InOutRadio

0

Mujeres en Blog: Encara en Acció

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir

ENCARA EN ACCIÓ és una pàgina web que, sobta el lema ‘Moviment afectiu, sexual i de gènere’, organitza cada mes un club de lectura sobre novel·les i altres obres escrites per autors i autores LGTBI o bé que tracten temes d’interès per al col·lectiu.

La darrera sessió de lectura es va fer el dia 9 d’abril sobre la novel·la de Patricia Highsmith ‘Carol’, que ha tornat a l’actualitat arran del gran èxit de la seva adaptació al cinema. I la propera trobada, prevista per al 7 de maig, tindrà com a base dues obres de teatre de Tennesse Williams: ‘La Gata damunt la teulada’ i ‘Súbitamente el último verano’.

La missió d’ENCARA EN ACCIÓ consisteix a:

Millorar les condicions de vida de les persones fomentant el seu apoderament, donant la veu a les minories, des de la sensibilitat dels diferents tipus d’afectivitats i sexualitats no normativitzades i prioritzant els temes relacionats amb aquestes actuacions. Per a dur a termes l’esmentat es faran servir la desconstrucció de les dinàmiques socials sistematitzades, la sensibilització, la denúncia e incidència social, política i institucional; la reflexió, l’observació i el treball col·lectiu conjuntament en xarxa amb altres entitats afins.

I tot amb una visió d’una societat més justa i inclusiva on la pluralitat afectiva, sexual i de gènere estigui plenament acceptada i legitimada, protegida contra la censura i la discriminació, i on cada cop més les persones siguin més  autònomes amb una major capacitat crítica.

Els valors ideològics en relació a les persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals que defensa ENCARA EN ACCIÓ són l’apoderament, la dignitat, l’obertura a la participació democràtica, l’afectivitat, la transformació, l’empatia, l’autocrítica i el sentit crític, el respecte, la valoració del cos i de les idees d’altres persones, la inclusió, la llibertat, la deslocalització, la universalitat, el reconeixement del valor positiu de la diversitat, la revalorització del coneixement, l’aprenentatge comunitari, l’autonomia, la solidaritat, l’alineació, la transgressió, la deconstrucció, la promoció de la diversitat de l’afectivitat i la sexualitat, la multiculturalitat, l’assertivitat, la incidència en el canvi de les comunitats, la radicalitat, la reivindicació i la independència personal i política.

Si vols estar al dia de totes les activitats que organitza periòdicament ENCARA EN ACCIÓ només cal que visitis el seu lloc web de tant en tant. Val la pena!

I recorda: si tu també vols parlar-nos del teu web o blog, envia’ns l’adreça url a info@inoutradio.com i l’inclourem a la secció MUJERES EN BLOG. I si vols, pots incloure el link d’InOutRadio al teu blog o web.

Tags:


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑