Síguenos en:

Mujeres en Blog

Publicado el octubre 9th, 2015 | por InOutRadio

0

Mujeres en Blog: 'El pati blau'

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir

El Pati Blau estrena blog coincidint amb la segona temporada de tertúlies amb autores que escriuen en català. El blog es diu, precisament, TERTULIAPATIBLAU,

i es defineix així:

‘Cadascú ha de tenir la seva cambra i un pati blau on passejar els seus dubtes’, va escriure la poeta Montserrat Abelló. Nosaltres recuperem el Pati Blau en forma de tertúlia en la qual les autores que escriuen en català tenen un espai per compartir els seus llibres i els seus dubtes, si volen.

La primera entrada del blog explica el perquè d’aquesta iniciativa: 

Hem volgut fer possible i compartir aquest Pati Blau. Passejar dubtes, certeses, lectures, poemes, narracions, paraules, copes, complicitats... i oferir aquest espai a la tertúlia.

Obrim l’espai a totes aquelles persones que vulgueu venir a conèixer, llegir i compartir amb les autores convidades.

Obrim l’espai a les autores que escriuen en català, passejarem els nostres dubtes i pensaments en un espai per a dones on parlarem de la literatura que moltes dones fan als Països Catalans. Poetes, narradores, contistes, pensadores... massa sovint invisibles pel gènere, per la llengua, pel sistema i la gran política.

Parlarem, debatrem, llegirem i ho farem amb elles, amb les autores que ens visitaran i ens presentaran la seva obra.

A Esplugues obrim aquest pati blau, un espai de tertúlia literària i li hem volgut retre, també, aquest homenatge a la Montserrat Abelló, un referent per a les dones, un referent per les escriptores, un referent per al país.

Aquesta serà la segona temporada que al Pati Blau obrirem i ho farem els darrers dijous de mes, a partir de les 20 hores.  Ens trobareu a l'Espluga Viva (Sant Francesc Xavier, 7-9). I per acabar sempre picarem i beurem alguna cosa per tancar la tertúlia. Us animeu a participar? 

La primera tertúlia de la segona temporada d’El Pati Blau es farà el dijous 22 d’octubre, i l’escriptora Bel Olid presentarà el seu llibre ‘La mala reputació’, premi Roc Boronat 2012.

I recordeu que si voleu parlar-nos del vostre web o blog, podeu enviar-ne l’adreça a info@inoutradio.com per tal que l’incloguem a la secció MUJERES EN BLOG. I si voleu, també podeu incloure el link d’InOutRadio al vostre blog o web.

Tags:


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑