Síguenos en:

Mujeres en Blog

Publicado el marzo 2nd, 2018 | por (Admin) Ana Satchi

0

Mujeres en Blog: Dona’m escena, arts escèniques amb perspectiva feminista

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir


Dona’m escena és el blog d’un grup de dones feministes que revisa els espectacles de la cartellera artística barcelonina amb una mirada feminista.

Així es defineixen:

Potser perquè fartes que la petja del masclisme sigui, (també) en el món del teatre, tan freqüent com normalitzada, hem decidit evidenciar-la.

Potser perquè si el teatre fa de mirall de la nostra societat, plasmar-hi “nostrosenyor patriarcat” sense qüestionar-se’l és alimentar-lo.

Potser perquè si no són els textos, és la direcció i sinó la posada en escena o la repetició dels cànons estètics de sempre.

Per tot això i més ens hem dit: som-hi, no?

Som un col·lectiu de dones feministes que s’aproxima a l’escena des de diferents perspectives. Des de les nostres pràctiques i el nostre dia a dia ens trobem infrarepresentades en la realitat cultural catalana, per això hem decidit crear Dona’m escena.

Des d’aquest bloc revisarem els espectacles de la cartellera barcelonina i d’altres ciutats del territori català des del feminisme i abordarem problemàtiques de gènere tan presents com silenciades.

A la secció RADIOGRAFIA, posen de manifest quin és el paper i el lloc que ocupen les dones en els diferents àmbits i tasques que es desprenen d’una producció artística.

Un blog molt útil per no perdre la perspectiva (feminista) en el món de les arts.

I recorda: si tu també vols parlar-nos del teu web o blog, envia’ns l’adreça url a info@inoutradio.com i l’inclourem en la secció MUJERES EN BLOG. I si vols, també pots incloure l’enllaç d’InOutRadio al teu blog.

Tags: , , , ,


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑