Síguenos en:

Mujeres en Blog

Publicado el marzo 2nd, 2018 | por (Admin) Ana Satchi

0

Mujeres en Blog: Dona’m escena, arts escèniques amb perspectiva feminista

FacebookTwitterWhatsAppTelegramCompartir


Dona’m escena és el blog d’un grup de dones feministes que revisa els espectacles de la cartellera artística barcelonina amb una mirada feminista.

Així es defineixen:

Potser perquè fartes que la petja del masclisme sigui, (també) en el món del teatre, tan freqüent com normalitzada, hem decidit evidenciar-la.

Potser perquè si el teatre fa de mirall de la nostra societat, plasmar-hi “nostrosenyor patriarcat” sense qüestionar-se’l és alimentar-lo.

Potser perquè si no són els textos, és la direcció i sinó la posada en escena o la repetició dels cànons estètics de sempre.

Per tot això i més ens hem dit: som-hi, no?

Som un col·lectiu de dones feministes que s’aproxima a l’escena des de diferents perspectives. Des de les nostres pràctiques i el nostre dia a dia ens trobem infrarepresentades en la realitat cultural catalana, per això hem decidit crear Dona’m escena.

Des d’aquest bloc revisarem els espectacles de la cartellera barcelonina i d’altres ciutats del territori català des del feminisme i abordarem problemàtiques de gènere tan presents com silenciades.

A la secció RADIOGRAFIA, posen de manifest quin és el paper i el lloc que ocupen les dones en els diferents àmbits i tasques que es desprenen d’una producció artística.

Un blog molt útil per no perdre la perspectiva (feminista) en el món de les arts.

I recorda: si tu també vols parlar-nos del teu web o blog, envia’ns l’adreça url a info@inoutradio.com i l’inclourem en la secció MUJERES EN BLOG. I si vols, també pots incloure l’enllaç d’InOutRadio al teu blog.

Tags: , , , ,


Acerca de la autora

Soy una mujer inquieta por definición, divertida, sociable, agradable, feliz, un poco harta de los clichés y las formas establecidas. Ya hace más de 10 años que me subí al rollo este del podcast, que ahora se ha puesto tan de moda. Enamorada de la radio y sus derivadas, del sonido, de las voces y de lo que me hace volar. Intento dirigir esta bonita propuesta de radio-podcast sáfico y hacer entre todas un lugar mucho más bonito.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑