Síguenos en:

Actualidad LGBTQI

Publicado el febrero 6th, 2018 | por (Admin) Ana Satchi

0

Parlem amb la Carme Porta, artífex del projecte ‘Som així! Quotidianitats Lesbianes’ juntament amb la fotògrafa Pepa Vives

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir

Som així! Quotidianitats lesbianes és un projecte d'exposició itinerant en el que volem rescatar les dones lesbianes del silenci i la invisibilitat silenci i mostrar les realitats diverses de dones que estimen dones. L'exposició recollirà retalls de vida d'aquestes realitats diverses. No són amigues que comparteixen habitatge, no són dones que han decidit no compartir la seva vida amb ningú... Son dones que estimen altres dones i han estat invisibitzades i silenciades doblement: pel fet de ser dones i pel fet de ser lesbianes, i a més hi hem de sumar altres factors de discriminació múltiple com pot ser l’edat, la classe social o el color de la pell.

La Carme Porta és d'Esplugues. És responsable de comunicació d'una entitat del Tercer Sector. Ha estudiat humanitats i Imatge Fílmica, tot i que l'ofici l'ha fet com a periodista i comunicadora en diferents mitjans. Escriu també a Les dones sabem, on recull els seus  pensaments, articles, lectures i activitats.

La Pepa Vives és de Miravet.  Fotògrafa freelance. Participa de 4flowers productions i de diferents projectes. Ha exposat a diferent ciutats de Catalunya i també de fora. Participa regularment en algunes publicacions.

“Una lesbiana que no es reinventa és una lesbiana en perill d'extinció”

(Nicole Brosard)

Tags: , , , , , , ,


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑