Síguenos en:

Mujeres en Blog

Publicado el mayo 19th, 2017 | por InOutRadio

0

Cercador d’Expertes

FacebookTwitterWhatsAppGoogle+Compartir

El Cercador d’Expertes és una iniciativa de l’Institut Català de les Dones per visibilitzar el talent femení i les aportacions de les dones en tots els àmbits professionals i de coneixement, i, especialment, en aquells espais on tradicionalment no hi ha hagut presència femenina.

El Cercador d’Expertes inclou perfils de dones expertes en una gran varietat d’àmbits professionals, acadèmics, culturals, artístics, científics i tecnològics.

Poden sol·licitar l’alta al cercador d’expertes totes les dones catalanes o l’àmbit d’actuació professional de les quals sigui Catalunya que compleixin els requisits establerts.

Per formar part del Cercador d’Expertes, les expertes han de sol·licitar l’alta al cercador mitjançant un formulari. L’Institut Català de les Dones no publicarà perfils d’expertes que no ho hagin sol·licitat expressament.

Els públics objectiu del cercador són:

- Mitjans de comunicació que cerquin persones expertes per a la realització de reportatges i entrevistes o per a seccions d’opinió, taules de debat i tertúlies.

- Empreses que busquin professionals d’alt nivell, com a directives, col·laboradores  externes o formadores.

- Entitats que busquin expertes com a col·laboradores externes, per a actes i esdeveniments o per a publicacions corporatives.

- Sector públic que busqui expertes com a col·laboradores externes, per a actes  i esdeveniments o per a publicacions corporatives.

El Cercador d’Expertes depèn de l’Institut Català de les Dones, l’organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya, adscrit al Departament de la Presidència, que dissenya, impulsa, coordina i avalua les polítiques per a l’equitat de gènere que desenvolupa l’Administració de la Generalitat, a partir de les competències exclusives que atorga l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

I recorda: si tu també vols parlar-nos del teu web o del teu blog, envia’ns l’adreça url a info@inoutradio.com i l’inclourem a la secció MUJERES EN BLOG. I si vols, pots incloure el link d’InOutRadio al teu blog.

Tags: , , ,


Acerca de la autoraDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑