Síguenos en:

Artisteando

Publicado el diciembre 29th, 2015 | por InOutRadio

0

Artisteando: L'Observatori Cultural de gènere convoca el premio María Luz Morales de periodismo

FacebookTwitterWhatsAppTelegramCompartir

Entrevistamos a la directora de l'OCGénere , Mª Àngels Cabré, que nos habla del premio 

L'OCGènere ja fa tres anys que treballa en l'àmbit de les dones i la cultura, organitzant activitats i redactant informes sectorials que denuncien la falta de paritat i, en conseqüència, l'existència d'una realitat cultural discriminatòria que a les administracions sembla preocupar-los ben poc.
Ara hem donat un pas endavant i hem organitzat, juntament amb La Vanguardia i amb la Fundació Bancària "La Caixa", que fa una feina magnífica en àmbits pels quals el sector privat no s'acostuma a preocupar, el PREMI DE PERIODISME MARÍA LUZ MORALES.

María Luz Morales

El premi vol recordar a aquesta gran dama del periodisme que va ser la gallega, i barcelonina d'adopció, María Luz Morales, i està destinat a premiar treballs que versin sobre l'empoderament de les dones en qualsevol de les seves modalitats. Premiarà amb 4.000 € un article publicat en paper o digital durant el 2015 i donarà un accèssit de 1.500 € a un altre treball periodístic aparegut en qualsevol dels nous formats digitals (blogs, webdocs, podcasts...). Formen part del jurat persones de demostrada solvència com ara Mary Nash(catedràtica de la UB especialitzada en història de les dones), Neus Bonet (degana del Col.legi de Periodistes de Catalunya) i els periodistes Lluís Reales i Salvador Alsius.

Us convidem a consultar les bases aquí.

Tags: ,


Acerca de la autora

Somos la radio sáfica. Un equipo intergeneracional de mujeres sáficas con intereses culturales que trata de acercarte la actualidad LBT buscando referentes en la literatura, los cómics, las series, el cine y la música para que siempre encuentres el podcast que más se adecúe a tus intereses. Queremos llenar tus horas con noticias, tertulias, humor, entrevistas y análisis desde una realidad que es la tuya. La nuestra.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑