Síguenos en:

General

Publicado el octubre 9th, 2016 | por InOutRadio

2

Actualitat LGBTQI: I Jornada sobre la Llei contra la LGTBfobia. Com t'afecta?

FacebookTwitterWhatsAppTelegramCompartir

Aquí us deixem els àudios sobre la I Jornada sobre la Llei contra la LGTBfobia. Com t'afecta? Organitzada per Encara en Acció. Una jornada que van obrir Laura Pérez Castaño, regidora de feminismes i LGBTI de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Garcia, diputat delegat igualtat i ciutadnia de la Diputació de Barcelona i Mireia Solsona directora d'igualtat de la Generalitat  de Catalunya. Ens van explicar com s'estava desenvolupant la llei, quina és la situació actual i en quins camps están treballant. En el segon bloc Joaquim Roqueta de Gais Positius, discriminació a la feina de persones amb VIH, Elena Longares de lesbicat ens explica com està  l'accés a la reproducció assistida i Gina Serra Insua d'ATC llibertat "Detrás del SIDA hay una vida. No la discrimines." i Plataforma trans*forma la salud, drets trans* a la sanitat pública

La jornada acaba amb el tercer bloc dedicat als diferents tipos de discriminació. Els components de la taula manifesten i es pregunta perquè @els polític@s no s'han quedat a les altres xerrades, ja que realment qui sap molt bé que és el que està passant amb la llei, són les associacions que treballen directament amb el tema. Hi participen Bernant Labanda de l'OCH.Observatori Contra l'Homofòbia, on i cóm fer les denúncies?, Ricardo de la Rosa de Fundació Enllaç, discriminació a la gent gran, Katy Pallas Pico de FLG Famílies LGTBI, Bullying a les escoles, Rodrigo Nicolas Araneda Villasante d’Associació Acathi, Immigració i refugiats i Isàvena Opisso Atienza de TALCOMSOM Associació LGTB, Situació al territori.

Moderat per Óscar Ruiz d'Encara en Acció i Maria Giralt de GayLesTV

jornadaa6cara

Bloc 1 - Polítics


Laura Pérez Castaño,  Regidora de Feminismes i LGBTI, Ajuntament de Barcelona

Antoni Garcia, Diputat delegat igualtat  i ciutadania de la Diputació de Barcelona
Mireia Mata Solsona, directora de la direcció d'igualat de la  Generalitat de Catalunya

Bloc 2 - Salud


Joaquim Roqueta de Gais Positius, discriminació a la feina de persones amb VIH
Elena Longares de Lesbicat, reproducció assistida per a parelles de dones (lesbianes o bisexuals) i dones sense parella.
Gina Serra Insua d'ATC llibertat "Detrás del SIDA hay una vida. No la discrimines." i Plataforma trans*forma la salud, drets trans* a la sanitat pública

 

Bloc 3- Diferents tipus de discriminacions

Bernat Labanda Eugeni de l’OCH.Observatori Contra l'Homofòbia, on i cóm fer les denúncies?
Ricardo de la Rosa de Fundació Enllaç, discriminació a la gent gran
Katy Pallas Pico de FLG Famílies LGTBI, Bullying a les escoles
Rodrigo Nicolas Araneda Villasante d’Associació Acathi, Immigració i refugiats
Isàvena Opisso Atienza de TALCOMSOM Associació LGTB, Situació al territori

Tags: , , , , , , , , ,


Acerca de la autora

Somos la radio sáfica. Un equipo intergeneracional de mujeres sáficas con intereses culturales que trata de acercarte la actualidad LBT buscando referentes en la literatura, los cómics, las series, el cine y la música para que siempre encuentres el podcast que más se adecúe a tus intereses. Queremos llenar tus horas con noticias, tertulias, humor, entrevistas y análisis desde una realidad que es la tuya. La nuestra.2 respuestas a Actualitat LGBTQI: I Jornada sobre la Llei contra la LGTBfobia. Com t'afecta?

  1. Pingback: Àudios de la 1a Jornada sobre la Llei contra la LGTBfobia. – Associació LGTB TALCOMSOM

  2. Pingback: Àudios de la 1a Jornada sobre la Llei contra la LGTBfobia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad

Ir al principio ↑